Nordpol tar tempen

Det börjar närma sig valtider för Nordpols styrelse, med det sagt har bloggen passat på att intervjua en av ledamöterna i den nuvarande styrelsen för att få lite mer koll!
Den som har fått den ärofyllda chansen är Maria Zimmerman! Maria har tidigare varit med på bloggen och publicerat ett inlägg om hennes äventyr i Let’s Dance. Jag som har intervjuat heter Malin.

maria zHej Maria! Berätta lite om dig själv

Jag heter Maria Zimmerman och går andra året på Politices kandidat programmet. Jag sitter med i Nordpols styrelse som ledamot sen ett år tillbaka.

Vad tycker du är bra med att sitta i styrelsen?

Att sitta med i Nordpol ger en fin möjlighet att kunna påverka dels utformningen av studierna men också de som händer runt omkring. Det är för det första ett bra tillfälle för dig att lära dig hur ett styrelsearbete fungerar, ta gemensamma beslut, diskutera för sin sak och få insyn i ekonomi och budget för en organisation. Även att lära känna folk över årskurserna är en positiv sak som kommer med då de annars inte ges speciellt många tillfällen för just det. Sist men verkligen inte minst är att det är positiv sak att ha på ett kommande CV.

Vad har du varit med och gjort under din tid i styrelsen? För att få lite exempel på vad en kan göra

Jag var med och anordnade insparken nu i höstas och jäklar vad det var kul. Hälsa alla spovar välkomna och framför allt lära känna alla nya stjärnor, vilken grej. Styrelsearbetet generellt ger stor möjlighet att dra i saker man är sugen på och styra efter engagemang.

Några sista tips till de som funderar på att söka?

Du som är sugen behöver inte känna någon oro för att du inte suttit med i styrelsesammanhang tidigare, det kommer man in i och alla typer av egenskaper behövs i en styrelse så tänk inte två gånger, sök bara!

och

det bästa av allt är självklart garanterat GO-fika varje möte!

Tack för mig!

Om du funderar på att söka in till styrelsen, så får du gärna höra av dig om du har frågor. Hugg tag i någon från valberedningen eller någon som sitter i styrelsen. Annars kan du maila mig (Malin) malinharnesk@nordpol.se
För mer info gilla vår facebooksida om du inte redan gjort det eller kolla vår hemsida (nordpol.se)

SÖK SÖK SÖK!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s